tisdag 28 november 2017

Torr och känslig hy

Sitter och smuttar på mitt favorit hallonte från Clipper :D Yeay! Ne men har hämtat ut lite paket som jag har beställt på nätet och ett av de innehöll en ansiktsrengöring för känslig hy. De senaste åren har jag fått väldigt dålig och finnig hy. Jag har aldrig haft problem med hyn under min uppväxt så det här tar så sjukt mycket på mitt självförtroende då det har verkligen varit kaos på mitt ansikte under vissa perioder. Förut så hade jag rätt så tålig och torr hy, så kunde smeta på Nivea utan några konstigheter. Men nu så kan jag knappt smeta på en kräm som innehåller för mycket alkohol och parfym utan att det bränner till. Så köpte en mild ansiktstvätt eller ansiktsmjölk från tyska märket i+m Naturkosmetik utan parfym. Asså gud den luktar så så så himmelsk gott, vaniljglass, vill typ äta upp den och so far so good. Riktigt sugen på att köpa ansiktskrämen, just nu använder jag kallpressade oljor men de behåller inte fukten i det här torra vinterklimatet som råder i detta avlånga land. Jag blir ju lika torr som ett russin så behöver massor med fukt, fukt, fukt.

Vem vill inte lukta vanilj liksom? mmm älskar vaniljdoft, och förpackningarna ser fräscha och spa:iga ut. Har endast köpt ansiktstvätten hitintills.

Kallpressad nyponrosfröolja använder jag som serum för anti-age och lyster för min trötta vinterhy. Rynkförebyggande produkter gillar jag, börjar komma till den åldern att jag måste ta hand om min hy.
Kombinerar även ovanstående olja med jojobaolja. Ibland brukar jag tvätta av ansiktet med denna olja, känns väldigt vårdande. Den går snabbt in i huden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar