tisdag 3 oktober 2017

Skönhet och hudvård

Nu när jag ändå är på spåret om att öka mitt välbefinnande så har jag gjort några ytterligare köp. Det blev lite läppbalsam och handkräm från USA då de har tagit slut här hemma. Har man en sambo som bokstavligen äter upp all läppbalsam så måsta man ha ett lager med det här hemma. Speciellt nu när hösten är här och vintern väntar runt hörnet, jag blir så extremt torr under de kalla årstiderna. På tal om läppbalsam, varför är det så himla dyrt med det i Sverige? I USA får jag liksom 8 stycken till priset av vad jag skulle få för ett här i Sverige.
Ekologisk läppbalsam med smak av Creme brulée, mmm gott. Fick 8 st till priset av 27 kr inklusive frakt, typ 3.5 kr per läppbalsam. Innehåll: Olivolja, solrosolja, bivax och E-vitamin.

Asså den här handkrämen är bäst! Använder den jämt till mina torra ben. Typ den enda krämen som har funkat för min hy på vintern. Så återfuktande! 33 kr för 71 g,  ganska dyr för en sån liten mängd men den är dryg som fan. Innehåll: Sheasmör, argan-, jojoba-, sesam-, avokado-, oliv-, kokos-, och marulaolja.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar